YOUNG COUTURE – PLATFORMA UNIKATNE SLOVENSKE MODE

Edinstven projekt, ki promovira mlade oblikovalske talente in ponuja unikatno nakupovalno izkušnjo, potrebuje vašo podporo v natečaju Vse = mogoče. Young Couture je spletna platforma unikatne mode, ki podpira mlade Slovenske modne talente in spletni butik, ki ponuja unikatne izdelke tistim, ki cenijo osebni modni izraz.

“Ideja za platformo in spletni butik se je razvila iz dolgoletnega sodelovanja s študenti modnega oblikovanja ter spoznanjem, da pri nas talenta nimajo kje pokazati. Hkrati je njihovo konceptualno delo na tako visokem nivoju, da se po izdelavi lahko primerja s priznanimi blagovnimi znamkami, cene unikatnih izdelkov pa se brez težav primerjajo s tistimi v “high-street” trgovinah, kot je naprimer Zara.” Pravi vodja projekta Young Couture, Katja Kozlevčar.

Young Couture bo za mlade modne oblikovalce prvi stik z javnostjo, možnost promocije ter prodaje lastnih izdelkov. Za modne navdušence pa je spletna stran edinstvena nakupovalna izkušnja, kakršne pri nas še nismo zasledili. Spletna platforma unikatne mode je trenutno v fazi snovanja, ter kot eden izmed finalnih projektov tekmuje za nagrado v višini skoraj 20,000€, ki bi omogočila realizacijo ideje.

Projekt lahko podpreš tudi ti! Za podporo projektu in mladim slovenskim modnim oblikovalcem s postavitvijo edinstvenega spletnega butika oddaj svoj glas v natečaju Vse = mogoče. Natečaj se zaključi 21.11.2014.

vse=mogoče in young couture

admin