ZAKODIRANA JESEN

Tri slovenske blagovne znamke, združene pod imenoma Koda 386, vas vabijo, da skupaj z njihovim novim obrazom Tjašo Kokalj odkrijete skrivnosti nove modne sezone jesen 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolekcije, ki ste jih aprila občudovali na Philips Fashion Weeku, boste v Kodi 386 zdaj lahko tudi otipali in začutili.

Ljubljanski butik Koda 386 razkriva zgodbe treh oblikovalcev, ki so dovolj raznolike, da bodo zadostile različnim estetskim okusom. Sanja Grcić, Nina Šušnjara in Matevž Faganel vas vabijo, da vstopite v njihovo jesensko modno pravljico, ki jo s svojo prepoznavno energijo predstavlja Tjaša Kokalj, novi obraz prodajalne na Tavčarjevi v Ljubljani.

Kaj boste torej nosile v hladnejšem obdobju leta? Izbirate lahko med neminljivo eleganco, ki je postala sinonim za blagovno znamko M*Faganel (namig: med svilo in volno boste tokrat našle tudi mojstrsko krojeno usnje, pletenine in hlače, vredne investicije); novo silhueto blagovne znamke Firma by Sanja, ki jo zaznamujejo vrhunsko krojeni plašči, uniformirane široke hlače in klobuki (Saj veste, da je letošnjo sezono klobuk modni dodatek številka ena) in med uporniško “new punk” kolekcijo Nine Šušnjara (nujno morate poskusiti telirane usnjene jopiče z zakovicami in zapeljive kratke večerne obleke).

Koda 386, Tavčarjeva 4, Ljubljana

 

Fotografije: Dejan Nikolič

S. C.

 

 

admin