ŽE NJEN TRETJI – LUBI

Mlada in več kot samozavestna pevka Zala Đurić Ribič je na slovensko glasbeno sceno lansirala že svojo tretjo avtorsko pesem z naslovom Lubi. Njena glasba predstavlja svežino in se odmika od stereotipnih najstniških besedil ter aranžmajev, čeprav še vedno poje o mladosti in ljubezni. S svojim glasbenim slogom in stilom Zala tako postaja vedno bolj prepoznaven glas in obraz slovenske glasbe.

V preteklem letu je poslušalce slovenske glasbe zajel nov singel mlade pevke Zale Đurić Ribič z naslovom Šele zdaj. Pevka je kmalu lansirala še drugi in pred tedni že tretji singel z naslovom Lubi in tako dokazala, da bo v glasbi nadaljevala, ter tekla na dolge proge.

 zala.V novi pesmi opisuje tipično zaljubljenost najstniških let na malo drugačen način in brez težav svoji ljubezni pove, da naj ne bo gnoj in naj se sprijazni z ljubeznijo. Pesem Lubi je dobila tudi svež videospot, Zala pa je k sodelovanju povabila mlade ustvarjalce vizualne umetnosti ter svoje prijatelje, ki so v videu nastopili.

zalaZala pa se ni preizkusila le v glasbenih vodah, pač pa je že nastopila v vlogi manekenke, ter posnela nekaj modnih fotografij. Vizualna podoba, ki se sklada z glasbenim slogom ter načinom pojavljanja v javnosti, je v današnjem času bistvenega pomena in tega se zaveda tudi pevka.

zala1Na spodnji povezavi si lahko ogledate še njen zadnji ter atualni videospot z naslovom Lubi.

zala-lubi

Fotografije: arhiv pevke

S. C.

admin