ŽIVALI NA OBISKU

V času, ko se ljudje ne ustavimo, vidimo le material in denar, najprej pozabimo na naravo, iz katere tako rekoč izhajamo. Pozabimo drobne stvari, ob katerih se počutimo zadovoljne in nas največkrat navdihujejo.

Spletna revija o modi in trendih VOOM si je pred leti zadala poslanstvo približati naravo drugačni publiki. Naravovarstvena kampanja Ohranimo slovenskega volka je postala, ne samo glasnica volkov, pač pa tudi ostalih živih bitij ter narave nasploh. S predavanji, razstavami, delavnicami in srečanji z živalmi ji je uspelo izobraževati. Znanje pa je tisto, ki šteje. Ko nekaj poznamo, lahko tudi varujemo.

Tokrat se naše poslanstvo nadaljuje. Hostel Tresor in kampanja Ohranimo slovenskega volka pripravljata niz predavanj, delavnic in srečanj z živalmi z naslovom “ŽIVALI NA OBISKU” vsako sredo v novembru ob 19. uri v hostlu Tresor na Čopovi ulici 38 v Ljubljani.

Dogodki bodo gostili številne strokovnjake naravovarstvenega področja, gojenja ter zaščite živali. Obiskale pa nas bodo tudi žive živali.

 

6. november: EKSOTIČNI HIŠNI LJUBLJENCI IN KONVENCIJA CITES
13. november: INVAZIVNE VRSTE PRI NAS
20. november: VELIKE ZVERI SLOVENIJE
27. november: PISANI SVET ŽUŽELK

Živali na obisku - program

Vabimo Vas, da se nam pridružite pri spoznavanju zanimivega živalskega sveta. Predavanja so namenjena vsem starostnim skupinam.Vstop je prost!

Za zagotovitev zadostega števila sedišč Vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na e-mail naslov: info@voom.si

ter Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1440536166173497/

Vljudno vabljeni!

admin